Om oss

Frasses flytt och städ AB erbjuder en högkvalitet service och har en visionär strategi när det gäller att flytta samt städning. Med vår gratis offertbegäran är det aldrig överraskande kostnader, prisbedrägerier eller dolda avgifter.

Frasses flytt och städ AB är ett företag med många års erfarenhet av att hjälpa människor med flytten samt flyttstädning. Under de kommande åren har vi hjälpt ett stort antal människor och därmed fått ett team av riktigt skickliga experter inom flytt.

 

Frasses flytt och städ AB kan du lita mest på eftersom det är fullförsäkrad, både bilarna och det som lastas. Därför når vi högsta standarderna inom flytt. Vi förstår våra kunder och vill bara att de ska känna sig trygga. Vi är lyhörda, flexibla och erbjuder rimliga priser för flyttningen. Tveka inte att kontakta oss eller begära ett offert om ni behöver hjälp med flytten inom Sverige, vi försäkrar dig om en förbättrad upplevelse att flytta ditt kontor & varor till önskad destination. 

 

 

 

Vårt mål är att bygga en stark kundrelation som hjälper oss att ge värde åt våra tjänster. Det viktigaste för oss är att kunden känner sig 100% nöjd efter en avslutad flytt hos oss.

 • Fullförsäkrad flyttfirma

  Vår flyttfirma är fullförsäkrad och därmed betyder det att både flyttbilarna och lastningen är försäkrad.
 • Flyttstädning

  Vår tjänst för flyttstädning innebär att du överlåter ansvaret till oss. Därför kan du känna dig
  fullständigt trygg med att uppgiften blir ordentligt utförd. 
 • Flyttservice inom hela Sverige

  Vår flyttfirma lastar inom hela Sverige tryggt och säkert.
 • Personlig flyttkonsult

  Vi i Frasses flytt och städ AB erbjuder dig en personlig flyttkonslut.

Kontakta oss idag

072-772 03 80
Öppettider: 9:00-21:00

Karlskoga

frasses.fos@gmail.com